Regional product Horehronie

Regional product Horehronie

The label of a Regional product Horehronie is a benchmark for quality that is used to mark crafts, products and services originating in the Horehronie region.

Regional product Horehronie

Regional product Horehronie

The label of a Regional product Horehronie is a benchmark for quality that is used to mark crafts, products and services originating in the Horehronie region.

Cookies like those from grandmother’s oven

HOREHRONSKÉ PEČIVO BARTRANS Z POHORELEJ

Cookies like those from grandmother’s oven

Learn More

Aroma of nuts and poppies, honey and dark chocolate. The buttery taste of the delicate dough is melting on the tongue. The sweet, full-bodied taste of fruit in the jam that grandmothers once used to hide from their sweet-toothed little helpers. All this is hidden in the box of Pastries from Horehronie baked with love in the confectionery production BARTRANS Pohorelá following decades-old traditional recipes. The content of the tradition-filled box is a collection of several types of durable cakes, without which festive feasts in Horehronie were unthinkable. Thanks to the durability of the package, you can sweeten your routine day with pastries from Horehronie or gift a piece of Horehronie delicacies to your loved ones.

Vôňa pomletých orechov a maku, medu i tmavej čokolády. Maslová chuť jemného cesta koláčikov rozplývajúcich sa na jazyku. Sladkastá plná chuť ovocia v lekvári, ktorý kedysi staré mamy zavše schovávali pred mlsnými jazýčkami malých pomocníkov. To všetko sa ukrýva v krabičke Pečiva z Horehronia, ktoré s láskou pečú v cukrárenskej výrobe BARTRANS Pohorelá podľa desaťročia tradovaných receptov šikovných pekárok. Obsahom tejto tradíciami naplnenej krabičky je niekoľko druhov rôznych trvanlivých koláčikov, ktoré bývajú súčasťou sviatočných hostín Horehroncov. Vďaka trvácnosti balíčka si pečivom z Horehronia môžete osladiť aj všedný deň alebo podarovať kus horehronských dobrôt svojim blízkym.

kpt. Nálepku 846, 976 69 Pohorelá

+421918918102

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.